Sparanghelul l-am spalat in apa rece si am taiat partea lemnoasa de jos . Pe foc, am pus o oala cu apa rece si sare, sa fiarba. Cand apa da in clocot, punem firele de sparanghel si il lasam cam 3 minute sa fiarba. Il scoatem din apa, pe un tocator si il taiem in bucati mai mici.
Ceapa am taiat-o in bucati destul de mari. Intr-o tigaie, am pus uleiul si cand s-a incalzit, am pus ceapa la calit.
Ouale le-am batut impreuna cu pudra de ghimbir si sare.
Cand ceapa este transparenta, in tigaie, am pus bucatile de sparanghel si ouale. La final, am pus frunzele de leurda, si am mai amestecat de cateva ori pana cand s-au inmuiat si acestea.
Servim cald, cu legume proaspete si paine prajita.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii