Sparanghelul l-am spalat in apa rece si am taiat partea lemnoasa de jos . Pe foc, am pus o oala cu apa rece si sare, sa fiarba. Cand apa da in clocot, punem firele de sparanghel si il lasam cam 3 minute sa fiarba. Il scoatem din apa, pe un tocator si il taiem in bucati mai mici.
Ceapa am taiat-o in bucati destul de mari. Intr-o tigaie, am pus uleiul si cand s-a incalzit, am pus ceapa la calit.
Ouale le-am batut impreuna cu pudra de ghimbir si sare.
Cand ceapa este transparenta, in tigaie, am pus bucatile de sparanghel si ouale. La final, am pus frunzele de leurda, si am mai amestecat de cateva ori pana cand s-au inmuiat si acestea.
Servim cald, cu legume proaspete si paine prajita.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii