Omleta cu Maduvioara

Complexitate
redusa
Omleta cu Maduvioara

Ingrediente

  • -4 oua
  • -1 caserola cu maduvioara (500 g)
  • -1 ceapa sau 1 legatura de ceapa verde, tocata marunt
  • -1/2 legatura patrunjel verde sau ½ legatura marar verde, tocat marunt
  • -2 linguri ulei
  • -sare
  • -piper
  • -boia dulce sau iute
  • dupa preferinta

Mod de preparare

Spalati bine maduvioara in apa rece, curatati-o de pielita si tocati-o grosier.

Adaugati-o peste ceapa usor rumenita in uleiul incins si prajiti in continuare la foc mic, doar cateva minute, amestecand continuu, pana ce maduvioara se strange si se incheaga (semn ca este facuta). Dati deoparte.
Separat, bateti ouale cu sare, piper, boia, ½ din verdeata tocata marunt, apoi turnati peste maduvioara si repuneti vasul pe foc.

Omogenizati bine si amestecati continuu pana ce ouale sunt facute. Potriviti de sare si piper, dupa gust.
Serviti cat este calda, presarata cu marar si boia, alaturi de o salata de sezon sau muratura.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate