Incingeti cuptorul la 200 grade.
Puneti intr-o forma mica, termorezistenta (ramekins), untul si frisca. Dati-o la cuptor, cateva minute, pana ce untul s-a topit si incepe sa fiarba frisca. Scoateti forma din cuptor.
Spargeti cu grija ouale, pentru ca frisca fierbinte se va umfla si va stropi si galbenusul trebuie sa ramana intreg. Asezonati cu sare si piper.
Separat, amestecati branza cu patrunjelul tocat si puneti-o in vas, in jurul galbenusurilor. Dati din nou la cuptor, pentru 3-5 min, pana ce branza se va topi, iar galbenusurile vor ramane moi.
Serviti cat sunt calde, cu grisine.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustUn pranz rapid si bun! #gatescpentruocarte
Pulpe de pui la tigaieDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii