Ochiuri la Cuptor in Sos de Frisca

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

Pentru 1 portie:
2 oua
1/2 lingurita unt
2 linguri smantana nefermentata (frisca lichida)
2 linguri cu varf, branza de capra tare, rasa (sau alt tip de branza, dar grasa)
1 lingurita patrunjel verde, tocat fin
sare
piper, proaspat rasnit
grisine, pentru servit

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

10min
Incingeti cuptorul la 200 grade.

Puneti intr-o forma mica, termorezistenta (ramekins), untul si frisca. Dati-o la cuptor, cateva minute, pana ce untul s-a topit si incepe sa fiarba frisca. Scoateti forma din cuptor.

Spargeti cu grija ouale, pentru ca frisca fierbinte se va umfla si va stropi si galbenusul trebuie sa ramana intreg. Asezonati cu sare si piper.

Separat, amestecati branza cu patrunjelul tocat si puneti-o in vas, in jurul galbenusurilor. Dati din nou la cuptor, pentru 3-5 min, pana ce branza se va topi, iar galbenusurile vor ramane moi.

Serviti cat sunt calde, cu grisine.


Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ochiuri la Cuptor in Sos de Frisca" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

iuliajewel
•  16.05.2011 19:15:58

Minunat, MINUNAT !!!!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ochiuri la Cuptor in Sos de Frisca