Preancalziti cuptorul la 180 grade Celsius
Ungeti formele cu unt si presarati cu faina sau tapetati cu hartie.
Amestecati faina cu praful de copt si boiaua, cerneti impreuna si adaugati sare, piper, dupa gust.
Separat bateti ouale cu lapte, ulei, iar in final adaugati si compozitia fainoasa.
Frecati putin aluatul si adaugam ciupercile taiate bucatele mici, usturoiul zdrobit, patrunjelul tocat marunt si omogenizati.
Potriviti de sare si piper, dupa gust.
Puneti aluatul pana la 2/3 in forme
Dati la cuptorul incins, la foc potrivit, pentru 25 min sau pana sunt coapte si rumenite frumos.
Scoateti tava din cuptor, lasati sa se raceasca in forme, apoi scoateti-le.
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustRisotto cu legume: un preparat cremos si savuros, perfect pentru pranz sau cina. Descopera cum sa gatești acest fel de...
Risotto cu legume: un preparat cremos si savurosO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaEste pentru prima dată când mănânc acest fruct – pitaya. Mai înainte citisem destul de multe despre el. Ştiam că nu...
Prăjitură cu fructul dragonuluiDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii