Puneti stafidele la inmuiat in apa fierbinte, dar nu este obligatoriu.
Curatati fructele proaspete si taiati-le cuburi sau rondele.
Intr-un bol, amestecati iaurtul, mierea, fulgii de ovaz si migdalele / alunele.
Adaugati stafidele scurse, caisele si fructele proaspete, omogenizand usor.
Serviti imediat. Puteti sa decorati cu fructe proaspete.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii