Muesli

Complexitate
redusa
Muesli

Ingrediente

  • Pentru 1 portie:
  • -3 linguri fulgi de ovaz (porumb, secara, etc)
  • -150 g iaurt gras sau branza de vaci ori lapte
  • -1 lingura miere
  • -2 linguri caise uscate
  • taiate cubulete
  • -1 lingura stafide
  • -2 linguri migdale sau alune
  • feliate
  • -fructe proaspete (mango, banana, mar, etc)

Mod de preparare

Puneti stafidele la inmuiat in apa fierbinte, dar nu este obligatoriu.
Curatati fructele proaspete si taiati-le cuburi sau rondele.

Intr-un bol, amestecati iaurtul, mierea, fulgii de ovaz si migdalele / alunele.
Adaugati stafidele scurse, caisele si fructele proaspete, omogenizand usor.

Serviti imediat. Puteti sa decorati cu fructe proaspete.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa