Morcovii curatati se taie in rondele si se pun la fiert in apa clocotita si putin sarata timp de 10 minute.Dupa fierbere se scurg si se pastreaza apa in care au fiert.
Intr-o tigaie se topesc 2 linguri de unt,se adauga faina amestecand ca sa nu faca cocoloase,se pun 2 cescute din apa in care au fiert morcovii si se lasa pe foc 10 minute.
Se ia de pe foc si se pun cateva picaturi de zeama de lamaie,apoi albusul de ou si se amesteca.
Se adauga morcovii fiertisi restul de unt .Se servesc cu patrunjel tocat fin pe deasupra.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii