În două cupe / pahare individuale alternăm ingredientele de mai sus.
Începem cu mierea (poate fi de oricare sau chiar o puteți înlocui cu un sos/ gem / dulceață / peltea de fructe mai acrișoare), câte o linguriță în fiecare pahar. Continuăm cu cerealele (le puteți pune simple sau amestecate), iaurturile ușor desfăcute cu lingurița pentru a fi mai fluide (câte un pahar la fiecare porție) și fructele (spălate, uscate și curățate de codițe / pielițe). Ornăm cu frunze de melisă sau mentă.
Servim imediat (dacă nu mai este răbdare) sau după 10-15 minute de stat la frigider.
Spor și poftă bună!
Fasole la ceaun este o mancare traditionala romaneasca, un fel de mancare simplu, dar bogat in gust, preparat din fasole...
Fasole la ceaun - o mancare reconfortantaEste o mancare atat de buna si consistenta. M-am gandit bine inainte sa fac aceasta reteta de post, mancare de ciuperci cu...
Reteta de post, mancare de ciuperci cu cartofi cu legume si boiaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii