În două cupe / pahare individuale alternăm ingredientele de mai sus.
Începem cu mierea (poate fi de oricare sau chiar o puteți înlocui cu un sos/ gem / dulceață / peltea de fructe mai acrișoare), câte o linguriță în fiecare pahar. Continuăm cu cerealele (le puteți pune simple sau amestecate), iaurturile ușor desfăcute cu lingurița pentru a fi mai fluide (câte un pahar la fiecare porție) și fructele (spălate, uscate și curățate de codițe / pielițe). Ornăm cu frunze de melisă sau mentă.
Servim imediat (dacă nu mai este răbdare) sau după 10-15 minute de stat la frigider.
Spor și poftă bună!
Nu-i asa ca de multe ori va ramane mamaliguta si nu stiti ce sa faceti cu ea? Eu am gasit aceasta reteta la Epurasha si am...
Pernute crocante din mamaligutaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii