Icre de Post

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

1 ceasca de gris
3 cesti de suc dulce de rosii
2-3 cepe
1 ceasca de ulei
sare
piper

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Sucul de rosii se pune la foc mic sa clocoteasca. Se adauga in ploaie grisul, se amesteca cu grija pana ce grisul se umfla. Se ia de pe foc si se lasa sa se racoreasca.

Se adauga putin cate putin uleiul, frecandu-se cu lingura de lemn sau cu mixerul pana se incorporeaza tot uleiul.

La sfarsit se adauga, dupa gust, ceapa fin tocata, sarea si piperul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Icre de Post" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Icre de Post