Eu am folosit laptele din comert, dar iaurtul iese cu mult mai bun daca folosim lapte de vaca direct de la sursa sau lapte de bivolita.
Deci, am pus laptele la foc si cand a inceput sa faca spuma (caimac) deasupra am stins focul. Am lasat sa se racoreasca in vas iar cand a ajuns la o temperatura mai scazuta (degetul era comfortabil in lichid) am pus iaurtul si am amestecat bine, pana la omogenizare.
Am turnat compozitia in vasul de lut si restul intr-un borcan mai micut, am pus capacul pe vas si borcan si le-am asezat intre perne sa stea la caldura, peste noapte. Dimineata am pus la frigider sa se raceasca complet si am servit apoi, la micul dejun, iaurtul cu mango si miere de albine.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii