Humus reţetă. Acest preparat se aseamana foarte bine cu fasolica noastra batuta, numai ca se foloseste naut in loc de fasole. Pregatirea incepe de cu seara cand alegem nautul si il punem la inmuiat pana a doua zi de dimineata, cand il fierbem bine in apa cu sare. Oprim o cana din apa in care a fiert nautul.
Dupa ce s-a fiert, il curatam de coji (dureaza o ora doua ... dar e mai bun asa), il trecem printr o sita sau il mixam cu ajutorul robotului de bucatarie. Adaugam apoi in pasta de naut: usturoiul zdrobit, pasta de susan, apa in care s a fiert si cateva linguri cu ulei de masline. Condimenteaza cu sare, piper, un praf de boia si zeama de lamaie, dupa gust.
Va recomand sa serviti alaturi de o salata de patrunjel cu rosii (aproximativ cu salata lor - tabbouleh) si lipie libaneza.
Ficateii de pui cu ceapa si patrunjel sunt o mancare savuroasa si usor de preparat, perfecta pentru un pranz sau o cina...
Ficatei cu ceapa si patrunjel - o mancare savuroasa si usor de preparatPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorPrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraNu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...
Gem de gutui cu ghimbirDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii