Hummus cu sfecla rosie si castraveti

Postat pe: 14-02-2019
(0)

Ingrediente

250 gr de naut fiert
1 castravete mediu
1 sfecla rosie mica
1 catel de usturoi
2 linguri suc de lamaie
1 sfert de ceapa rosie
3 linguri susan
4 linguri ulei de masline+2 pentru decor
sare
piper
un praf de curry

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

10min
Timp gatire

GĂTIRE

01h
Numar portii

PORȚII

3 portii
Coacem sfecla cu tot cu coaja in cuptor invelita in folie de aluminiu timp de o ora.

Trecem prin blender sau robot nautul, catelul de usturoi si sucul de lamaie. Nu am indepartat cojile nautului, am observat ca diferenta intre produsul final fara coji si cel cu, este mínima.

Adaugam castravetele si sfecla curatate de coaja si taiate in cuburi, ceapa taiata marunt(am pastrat putin pentru decor), uleiul de masline si susanul(puteti folosi 20ml pasta de susan- tahini) si se blendeaza totul din nou pana devine o pasta cat mai fina.

Condimentam dupa gust cu sare, piper si praf de curry apoi transferam pasta pe farfuria/bolul de servit si decoram cu ceapa tocata marunt si ulei de masline.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Hummus cu sfecla rosie si castraveti" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 10 %
999.99 lei
899.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Hummus cu sfecla rosie si castraveti