Hotdog (Cremvursti in Corn)

Postat pe: 29-10-2009
(0)

Ingrediente

Aluat paine: 200 g
10 betisoare plate (optional)
cremvursti 4-5 bucati (mai lungi)

Mod de preparare

Se ia aluatul de paine se portioneaza in 8 sau 10 bucati. Cremvurstii, daca sant mai lungi se taie in doua si aveti 8-10 bucati. Fiecare bucata de aluat se unge cu putin ou sau apa, se pune in mijlocul lui o bucata de cremvurst, sub el se pune un betisor de lemn, care inainte a fost tinut in apa ca sa isi traga umezeala (betisorul este optional), se impatureste aluatul sau se ruleaza dandu-i forma de corn.

Se pune in tava, se unge cu ou batut deasupra (inainte se lasa 15 minute la dospit), se coace la temperatura medie. Se serveste cu mustar, ketchup, maioneza, cu castraveti sau cu toate impreuna, dupa cum va place.

Sa va spun cum mananca baietii mei corndog-ul asta?
Il taie in doua (nu de tot), pun putin mustar, putina maioneza si putin ketchup, apoi castravete murat tocat marunt, uneori pun si 2-3 feliute de ceapa si fasole din conserva (chilli bean) si deasupra mai pun si branza (cascaval ras). Mananca asa ceva de parca nu au mai vazut mancare in viata lor. Se pare ca este bun... eu nu am mancat asa ceva niciodata...ei mereu. Asta este felul american de a manca hotdog-ul atat de cunoscut aici.

Dupa cum vedeti eu il prefer simplu dar... daca va incumentati sa il pregatiti fiti inventive si o sa ramaneti surprinse de cat de gustos poate sa fie...
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Hotdog (Cremvursti in Corn)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Hotdog (Cremvursti in Corn)