Am taiat 3 felii de vinete si una de varza pe care le-am pus pe gratar impreuna cu feliile de piine. Separat am preparat un amestec din valeriana, brinza, sare piper si citiva stropi de otet balsamic. Am taiat rosia felii, la fel si sunca.
Am montat pe farfurie alternind feliile, la sfirsit am decorat cu putin mix obtinut in prealabil plus citeva bucatele mici de varza. Am mai picurat citeva picaturi de otet balsamic redus la o consistenta potrivita.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii