Preparare
Taiati mozzarella si separat rosiile, in felii cu o grosime de 5-6 mm.
Asezati-le alternativ, intr-un vas termorezistent uns cu unt/ulei.
Separat, intr-un mojar, amestecati si frecati bine usturoiul zdrobit, frunzele de busuioc, uleiul si condimentati apoi dupa gust, cu sare de mare si piper proaspat macinat.
Turnati uniform dressing-ul peste feliile de mozzarella si rosii din vasul termorezistent.
Dati la cuptorul preancalzit pentru aprox 20 min, la 200 grade C, sau pana ce mozzarella este topita si prinde deasupra o crusta frumos rumenita.
Serviti cat este cald cu bagheta sau ciabatta, proaspat scoase din cuptor.
Fasole la ceaun este o mancare traditionala romaneasca, un fel de mancare simplu, dar bogat in gust, preparat din fasole...
Fasole la ceaun - o mancare reconfortantaE primul Dobos pe care il fac si l-am facut la cererea unor prieteni care au fost foarte multumiti de el. Nu vroiam sa il...
Tort Dobos (mic)O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii