Se spala cartofii si se pun la fiert in apa sarata circa 20-25 de minute. Dupa ce s-au fiert, se scot pe o farfurie si se lasa sa se raceasca putin. Cind s-au racit, se curata de coaja si se dau pe razatoarea cu gauri mari. Se pun cartofii rasi intr-un castron mai incapator si se adauga parmezanul ras, ouale, putina sare si piper. Prosciutto sa taie felii subtiri, sau daca folositi sunca o taiati cubulete.
Mozzarella daca este din cea " proaspata", se scurge bine pe un servet absorbant dupa care sa taie cubulete, la fel si brinza afumata (scamorza-provola). Se amesteca toate ingredientele cu o lingura de lemn pina se incorporeaza bine totul.
Se unge o tava cu putin unt si se presara pesmet. Se pune compozitia in tava, se niveleaza bine cu o paleta dupa care se presara deasupra putin parmezan si citeva felii subtiri de unt. Se baga tava in cuptorul preincalzit la 180C (355F) pentru 15 minute dupa care se ridica temperatura la 200C (390F) pentru urmatoarele 15 minute.
Dupa ce este gata, se lasa sa se racoreasca 10-15 minute dupa care se taie si se serveste cald.
Pofta Buna!
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDeliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect!
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaieCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii