Garofita - Aperitiv de Branza cu Rosii

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Garofita - Aperitiv de Branza cu Rosii

Ingrediente

  • un pachet de cream cheese
  • o felie de telemea de vaca
  • un cub de usturoi( catel)
  • un fir de ceapa verde
  • o lingurita de marar
  • unt cat o nuca

Mod de preparare

Am pus cream cheese-ul in castron si deasupra am ras telemeaua de vaca (pe partea fine a razatoarei), am pus untul moale, ceapa tocata marunt de tot si mararul tocat marunt de tot, precum si usturoiul. Am amestecat totul pana s-a facut pasta de branza.

Am mai avut doua rosii in frigider, le-am taiat felii, si ajutata de spritul de decorat am facut garofitele pe feliile de rosii. Am ornat cu jumatati de masline umplute cu ardei iuti si gata aperitivul.

Totul a durat 15 minute.
Inca 15 minute salata de fasole verde si pe cand au ajuns prietenii la noi, au fost si aperitivele gata. Norocul a fost ca am copt painea de dimineata. Si ca orice petrecere ad-hoc a iesit ceva de neuitat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)