Am pus cream cheese-ul in castron si deasupra am ras telemeaua de vaca (pe partea fine a razatoarei), am pus untul moale, ceapa tocata marunt de tot si mararul tocat marunt de tot, precum si usturoiul. Am amestecat totul pana s-a facut pasta de branza.
Am mai avut doua rosii in frigider, le-am taiat felii, si ajutata de spritul de decorat am facut garofitele pe feliile de rosii. Am ornat cu jumatati de masline umplute cu ardei iuti si gata aperitivul.
Totul a durat 15 minute.
Inca 15 minute salata de fasole verde si pe cand au ajuns prietenii la noi, au fost si aperitivele gata. Norocul a fost ca am copt painea de dimineata. Si ca orice petrecere ad-hoc a iesit ceva de neuitat.
Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciDescopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii