Puneti laptele la fiert cu un praf de sare, dupa care lasati-l sa se raceasca bine.
Intre timp, bateti ouale cu verdeata tocata marunt si usturoiul zdrobit.
Cu un pahar sau forme de fursecuri sau un cutit ascutit, taiati feliile de paine rotunduri sau altfel de forme. Important in aceasta operatiune este sa se indeparteze coaja.
Treceti rapid feliile de paine prin laptele racit, apoi prin ou si pe urma, prin pesmet. Rumeniti-le in uleiul incins, pe ambele parti.
Scoateti friganelele pe o hartie absorbanta, dupa care serviti-le cat sunt fierbinti, langa o cesca de ceai.
Pofta buna!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii