Friganele (Bundas Kener) cu Scortisoara si Sirop de Artar

Postat pe: 30-08-2012
(0)

Ingrediente

pentru o portie
2 felii de paine fara coaja
putin ulei pentru uns aparatul
1 ou
sirop de artar
1 lingurita zahar praf
putina scortisoara
1/2 piersica

Mod de preparare

Se pune aparatul de waffle la incalzit. Intre timp se indeparteaza coaja de la feliile de paine. Se bate apoi oul dupa care se amesteca cu 1 lingurita de sirop de artar.

Se ung apoi felile de paine cu amestecul de ou, pe ambele parti, aparatul de waffle se unge cu putin ulei dupa care se pune painea in aparatul deja infierbantat. Se inchide capacul aparatului si se lasa painea la copt aproximativ 2 minute.

Se scoate pe o farfurie, se pudreaza cu zaharul amestecat cu scortisoara, se pun feliutele de piersica deasupra si se toarna sirop de artar deasupra (dupa preferinta) .
Daca nu aveti sirop de artar se poate folosi alt sirop, conditia este ca el sa fie mai dens.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Friganele (Bundas Kener) cu Scortisoara si Sirop de Artar" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Friganele (Bundas Kener) cu Scortisoara si Sirop de Artar