Se pune aparatul de waffle la incalzit. Intre timp se indeparteaza coaja de la feliile de paine. Se bate apoi oul dupa care se amesteca cu 1 lingurita de sirop de artar.
Se ung apoi felile de paine cu amestecul de ou, pe ambele parti, aparatul de waffle se unge cu putin ulei dupa care se pune painea in aparatul deja infierbantat. Se inchide capacul aparatului si se lasa painea la copt aproximativ 2 minute.
Se scoate pe o farfurie, se pudreaza cu zaharul amestecat cu scortisoara, se pun feliutele de piersica deasupra si se toarna sirop de artar deasupra (dupa preferinta) .
Daca nu aveti sirop de artar se poate folosi alt sirop, conditia este ca el sa fie mai dens.
Covrigii cu mac si sare sunt o alegere populara pentru micul dejun, gustare sau chiar o rontaiala rapida in timpul zilei....
Covrigi cu mac si sare - rontaiala perfectaChec cu portocale si caise uscate, o reteta aromata si delicioasa, perfecta pentru desert sau gustari.Gustul proaspat de...
Chec cu portocale si caise uscate - o reteta aromata si delicioasaPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateUn chec foarte gustos care a disparut mult mai repede decat m-as fi asteptat. Este cu suc de portocale in compozitie si...
Chec cu portocaleIncearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos
Comentarii