Foitaj picant

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Foitaj picant

Ingrediente

  • 1 pachet de foetaj
  • 200g sunca presata tocata
  • 200g branza gouda sau alt cascaval ras
  • 2-3 rosii
  • sare,
  • piper
  • busuioc
  • galbenus de uns deasupra

Mod de preparare

Foetajul se taie patrate mai mari.se pun pe diagonala bucatile de sunca peste se pun cubulete de rosii apoi se condimenteaza cu sare si piper.

Se presara cascavalul si ceva verdeata si se impacheteaza

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate