Ingrediente
● 1 pachet de foetaj |
● 200g sunca presata tocata |
● 200g branza gouda sau alt cascaval ras |
● 2-3 rosii |
● sare, |
● piper |
● busuioc |
● galbenus de uns deasupra |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
1h
Foetajul se taie patrate mai mari.se pun pe diagonala bucatile de sunca peste se pun cubulete de rosii apoi se condimenteaza cu sare si piper.
Se presara cascavalul si ceva verdeata si se impacheteaza
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Foitaj picant" nu uita sa ii faci un review.
Se presara cascavalul si ceva verdeata si se impacheteaza
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Foitaj picant" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Mancare de praz cu limba si masline
Bulgur cu midii, caracatita si ceapa verde
Bulgur cu ciuperci si porumb marinat
Rigatoni cu pui, ciuperci si legume – One Pot Pasta
Scoici, surimi si peste in sos de vin
Taci si-nghite
Placinte cu branza sarata
Tarta aperitiv cu rosii, feta si rucola
Mancare de conopida
Cele mai noi discutii de pe forum
-
slabit, slabit si iar slabit
Cure de slabire / Autor: ramonici
-
Scoici, surimi si peste in sos de vin
Usor de gatit / Autor: panacris
-
Rigatoni cu pui, ciuperci si legume – One Pot Pasta
Retete preferate / Autor: panacris
-
Bulgur cu ciuperci si porumb marinat
Sanatate - diete si regimuri alimentare / Autor: panacris
-
Bulgur cu midii, caracatita si ceapa verde
Sanatate - diete si regimuri alimentare / Autor: panacris
-
Mancare de praz cu limba si masline
Usor de gatit / Autor: madi_marin
• 12.12.2008 16:20:18
ce s-a intamplat cu imaginile cred ca s-au amestecat intre ele nu-i asa?sunt mai multe retete