Ungeti cu unt si tapetati cu faina tava cu dimensiuni de 12x15 cm si dati-o la rece.
Eu am folosit hartie de copt si am tapetat si peretii.
Pozele va vor lamuri.
Frecati bine galbenusurile cu sare si piper pana se albesc.
Adaugati miezul de paine, laptele, branzeturile si amestecati.
Turnati amestecul in tava si pastrati la rece daca doriti sa o combinati cu un alt tip de omleta, asa cum am facut eu(in pozele alaturate am combinat-o intr-un joc geometric, omleta cu branzeturi cu o omleta cu spanac)
Omleta se coace pe baie de aburi, in cuptor.
In vasul pentru bain-marie puneti apa calda pana la nivelul omletei din tava.
Dati la cuptorul incalzit, timp de 25-35 min, la foc potrivit, sau pana ce omleta este facuta.
Scoateti din cuptor si lasati sa se raceasca.
Taiati cuburi si aranjati pe un platou, dupa imaginatia dumneavoastra.
Puteti folosi formele de biscuiti sau fursecuri.
Ornati dupa gust si inspiratie.
Puteti combina si cu fileuri de ansoa, capere, etc.
Este o reteta de cartofi cu maioneza la cuptor, inspirata de la Andreea-Caroline. Multumesc, Andreea, pentru aceasta reteta!...
Cartofi auriiO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii