Ungeti cu unt si tapetati cu faina tava cu dimensiuni de 12x15 cm si dati-o la rece.
Eu am folosit hartie de copt si am tapetat si peretii.
Pozele va vor lamuri.
Frecati bine galbenusurile cu sare si piper pana se albesc.
Adaugati miezul de paine, laptele, branzeturile si amestecati.
Turnati amestecul in tava si pastrati la rece daca doriti sa o combinati cu un alt tip de omleta, asa cum am facut eu(in pozele alaturate am combinat-o intr-un joc geometric, omleta cu branzeturi cu o omleta cu spanac)
Omleta se coace pe baie de aburi, in cuptor.
In vasul pentru bain-marie puneti apa calda pana la nivelul omletei din tava.
Dati la cuptorul incalzit, timp de 25-35 min, la foc potrivit, sau pana ce omleta este facuta.
Scoateti din cuptor si lasati sa se raceasca.
Taiati cuburi si aranjati pe un platou, dupa imaginatia dumneavoastra.
Puteti folosi formele de biscuiti sau fursecuri.
Ornati dupa gust si inspiratie.
Puteti combina si cu fileuri de ansoa, capere, etc.
Am facut un inventar prin frigider si cu ce am gasit, am incropit o prajiturica tare buna si de sezon. Albusurile le aveam in...
Desert prajitura cu crema de branza si jeleu de zmeuraInainte sa va dau reteta sa va spun cateva cuvinte despre desert. Aluatul este unul relativ simplu, este putin de lucru la...
Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilieReteta de prajitura Bounty. Prajitura Bounty cu blat umed de cacao, crema de cocos si glazura de ciocolata. Bounty cu cocos...
Prajitura Bounty
Comentarii