Fasole Batuta cu Conopida si Maioneza

Postat pe: 27-10-2012
(0)

Ingrediente

500g fasole alba boabe
500g conopida
2 galbenusuri crude
1 lingurita rasa de mustar
1/2 lamaie
150ml ulei
piper
sare
2-3 catei de usturoi,

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

2h
Se fierb bine fasolele, se scurg si se fac pasta. Se fierbe conopida si se face pasta, se freaca galbenusurile cu mustar si ulei. Se sfarama usturoiul si se freaca cu sare si ulei se pun toate intr-un vas si se paseaza cu blenderul de mana pana se face o pasta tartinabila fina.

Se pune sare, piper si zeama de lamaie dupa gust daca e necesar se subtiaza cu zeama de la conopida se pune amestecul pe o farfurie intinsa si se orneaza cu ce vrea fiecare se unge pe paine precum pateul de ficat. Pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Fasole Batuta cu Conopida si Maioneza" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Fasole Batuta cu Conopida si Maioneza