Se fierb bine fasolele, se scurg si se fac pasta. Se fierbe conopida si se face pasta, se freaca galbenusurile cu mustar si ulei. Se sfarama usturoiul si se freaca cu sare si ulei se pun toate intr-un vas si se paseaza cu blenderul de mana pana se face o pasta tartinabila fina.
Se pune sare, piper si zeama de lamaie dupa gust daca e necesar se subtiaza cu zeama de la conopida se pune amestecul pe o farfurie intinsa si se orneaza cu ce vrea fiecare se unge pe paine precum pateul de ficat. Pofta mare!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii