Ingrediente

550 g piept de pui
4 fire de ceapa verde
4 fire de usturoi verde
1 legatura patrunjel verde
2 oua
2 oua fierte
2-3 linguri ulei
sare
piper
8 felii bacon crud uscat
3 linguri crema de branza
4 felii cascaval
Mai avem nevoie
1 ou pentru uns drobul
cateva fire de patrunjel verde
ulei pentru uns forma
faina pentru tapetat forma

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

40min
Timp gatire

GĂTIRE

30min
Numar portii

PORȚII

10 portii
Tocam carnea si odata cu ea ceapa, usturoiul si patrunjelul verde, curatate si spalate.
Condimentam dupa gust cu sare si piper.
Punem amestecul intr-o cratita si adaugam 2-3 linguri de ulei.

Dam la foc potrivit si tinem pana ce carnea isi schimba culoarea.
Treagem de pe foc si lasam sa se racoreasca.
Batem ouale si le incorporam in amestecul de carne.
Intr-o tava (eu am folosit una de chec), unsa cu ulei si tapatata cu faina, asezam umplutura (mai pastram 3-4 linguri), astfel incat in mijloc, sa lasam un spatiu pentru umplere.
De jur imprejurul spatiului lasat, asezam feliile de bacon, apoi punem crema de branza si apoi feliile de cascaval.

Acoperim cu amestecul de carne pastrat.
Curatam ouale fierte, le taiem in doua si le asezam deasupra drobului, apasand usor cu degetele, astfel incat jumatatile de oua sa intre in amestecul de carne.
Punem si cateva fire de patrunjel verde deasupra.
Bate bine oul si il turnam peste drob.

Dam la cuptorul preincalzit,la 180 grade C, timp de aproximativ 30 min.
Scoatem drobul din cuptor si il lasam sa se raceasca in forma, apoi il scoatem si il feliem.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Drob umplut" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Drob umplut