Se spala ciupercile in apa rece, li se scot piciorusele, se scurg in strecuratoare, apoi le taiem felii nu prea mici. Separat calim ceapa in ulei, o amestecam cu ciupercile feliate, adaugam ouale batute, sare, piper, verdeata tocata si o lingura pesmet.
Turnam compozitia in forma de chek unsa cu ulei si pudrata cu pesmet, sau in tava dreptunghiulara, si ungem deasupra cu putin ulei apoi presaram iar pesmet. Se coace la cuptorul incalzit la foc potrivit 30 minute, pana se rumeneste frumos deasupra. Se taie rece in felii sau patrate.
Pofta buna!
Se serveste ca aperitiv sau garnitura la carne alba sau peste fript.
O reteta nemaipomenit de gustoasa. Sincer nu m-am gandit ca o sa iasa atat de buna . Fiind saturati de garniturile...
Pui cu salvie si lamaie, papardelle si spanacCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii