Se spala ciupercile in apa rece, li se scot piciorusele, se scurg in strecuratoare, apoi le taiem felii nu prea mici. Separat calim ceapa in ulei, o amestecam cu ciupercile feliate, adaugam ouale batute, sare, piper, verdeata tocata si o lingura pesmet.
Turnam compozitia in forma de chek unsa cu ulei si pudrata cu pesmet, sau in tava dreptunghiulara, si ungem deasupra cu putin ulei apoi presaram iar pesmet. Se coace la cuptorul incalzit la foc potrivit 30 minute, pana se rumeneste frumos deasupra. Se taie rece in felii sau patrate.
Pofta buna!
Se serveste ca aperitiv sau garnitura la carne alba sau peste fript.
De mult tare aveam in plan acesti biscuiti, urmarisem cateva retete si in final m-am hotarat. Sunt extraordinar de buni,...
Biscuiti shortbreadO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura Tosca
Comentarii