Drob de Ciuperci (4)

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

1 kg ciuperci proaspete
5 oua
2 cepe potrivite
2 legaturi marar
piper, sare dupa gust
ulei-o ceasca
pesmet-cateva linguri

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Se spala ciupercile in apa rece, li se scot piciorusele, se scurg in strecuratoare, apoi le taiem felii nu prea mici. Separat calim ceapa in ulei, o amestecam cu ciupercile feliate, adaugam ouale batute, sare, piper, verdeata tocata si o lingura pesmet.

Turnam compozitia in forma de chek unsa cu ulei si pudrata cu pesmet, sau in tava dreptunghiulara, si ungem deasupra cu putin ulei apoi presaram iar pesmet. Se coace la cuptorul incalzit la foc potrivit 30 minute, pana se rumeneste frumos deasupra. Se taie rece in felii sau patrate.

Pofta buna!
Se serveste ca aperitiv sau garnitura la carne alba sau peste fript.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Drob de Ciuperci (4)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

gaby_77
•  17.11.2010 18:11:36

foarte gustoasa si santoasa!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Drob de Ciuperci (4)