Dip de Dovlecei si Conopida

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Dip de Dovlecei si Conopida

Ingrediente

  • 1 dovlecel fiert la aburi si apoi taiat in bucati cit mai mici sau strivit cu furculita
  • conopida cateva inflorescente fierte in apa (5 minute) sau la abur (8 minute)
  • maioneza (de post daca vrem sa fie o reteta de post)
  • 1-2 linguri de nuci tocate (sau cit va place)
  • 1 lingurita suc de lamaie
  • sare si piper

Mod de preparare

- rupem florile de conopida in bucati cit mai mici;
- intr-un castron mare amestecam toate ingredientele;
- acoperim si punem la frigider pentru o ora sau mai mult, trebuie sa fie rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate