Crutoane cu Pesto

Postat pe: 20-01-2013
(0)

Ingrediente

15 g busuioc verde
1 lingura muguri de pin (pinenuts puteti inlocui si cu migdale)
20 g Parmigiano Reggiano
60 ml ulei de masline extra virgin
2 catei de usturoi
sare si piper proaspat macinat
500 g paine de casa (la o zi dupa ce a fost preparata)

Mod de preparare

Taiati painea cubulete, marimea dupa preferinta. Este optional sa pastrati coaja, eu am lasat-o deoarece imi place gustul pe care il are cand aceasta este crocanta. Puneti intr-un blender ingredientele pentru pesto si pulsati pana cand obtineti un sos fin.

Turnati peste bucatile de paine intr-un bol si amestecati bine ca toate fie unse. Transferati-le intr-o tava cu folie de aluminiu si nivelati. Coaceti la 200°c (gaz 6) 10 minute, scoateti tava si cu o paleta amestecati incercand sa intoarceti bucatile de paine.

Introduceti din nou in cuptor si lasati inca 15 sau pana cand devin pe placul vostru. Transferati-le apoi intr-un bol.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Crutoane cu Pesto" nu uita sa ii faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Crutoane cu Pesto