Se toaca ciupercile (nu foarte marunt) si se calesc in ulei pana ce acestea devin moi. Se pune sare si piper peste ele, se amesteca si se pun la racit.
Se face un aluat de clatite simplu format din faina, apa si sare. Se fac clatite subtiri (eu le fac intr-o tigaie cu diametrul de 25 cm).
Clatitele se lasa sa se raceasca putin si se taie in 4 astfel incat sa obtinem triunghiuri. Pe fiecare triunghi se pun ciuperci si se ruleaza ca si cornuletele. Se dau prin faina apoi prin ou si se pun la prajit in ulei.
Se servesc reci la aperitiv.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii