Se toaca ciupercile (nu foarte marunt) si se calesc in ulei pana ce acestea devin moi. Se pune sare si piper peste ele, se amesteca si se pun la racit.
Se face un aluat de clatite simplu format din faina, apa si sare. Se fac clatite subtiri (eu le fac intr-o tigaie cu diametrul de 25 cm).
Clatitele se lasa sa se raceasca putin si se taie in 4 astfel incat sa obtinem triunghiuri. Pe fiecare triunghi se pun ciuperci si se ruleaza ca si cornuletele. Se dau prin faina apoi prin ou si se pun la prajit in ulei.
Se servesc reci la aperitiv.
O imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorAceasta reteta sa spune ca ar fi fost inventata de un hangiu din Lisabona pe nume Brás sau Braz si este foarte renumita in...
Cod cu ceapa, cartofi si ou (Bacalhau à Brás)Reteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure
Comentarii