Ingrediente
● 1 foaie de foietaj |
● 100 g sunca |
● 100 g cascaval |
● 1 ou |
● ketchup |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
30min
Se inde foaia (cumparata sau facuta) si se unge cu ketchup. Se tapeteaza cu felii de sunca si peste cu felii de cascaval. Se ruleaza si se taie felii. Se pun intr-o tava pe hartie de copt. Se bate oul si se ung crocantii cu el. Se pun la cuptor 15-20 minute pana devin aurii si crocante.
Se poate servi si cald si rece dar cald este minunat. Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Crocant cu Sunca si Cascaval" nu uita sa ii faci un review.
Se poate servi si cald si rece dar cald este minunat. Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Crocant cu Sunca si Cascaval" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
chira
• 25.05.2010 15:21:00
Felicitari pt rètèta!chiar acum ma pun sa ii prègatesc sotului meu...sigur o sa ii placa!
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany
• 06.08.2011 15:42:06
superba am ales-o ptr aperitivul ce o sa-l servesc la ziua papusei mele