Se inde foaia (cumparata sau facuta) si se unge cu ketchup. Se tapeteaza cu felii de sunca si peste cu felii de cascaval. Se ruleaza si se taie felii. Se pun intr-o tava pe hartie de copt. Se bate oul si se ung crocantii cu el. Se pun la cuptor 15-20 minute pana devin aurii si crocante.
Se poate servi si cald si rece dar cald este minunat.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii