Crocant cu Sunca si Cascaval

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Crocant cu Sunca si Cascaval

Ingrediente

  • 1 foaie de foietaj
  • 100 g sunca
  • 100 g cascaval
  • 1 ou
  • ketchup

Mod de preparare

Se inde foaia (cumparata sau facuta) si se unge cu ketchup. Se tapeteaza cu felii de sunca si peste cu felii de cascaval. Se ruleaza si se taie felii. Se pun intr-o tava pe hartie de copt. Se bate oul si se ung crocantii cu el. Se pun la cuptor 15-20 minute pana devin aurii si crocante.


Se poate servi si cald si rece dar cald este minunat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici