Crocant cu Sunca si Cascaval

Postat pe: 27-09-2010
(4)

Ingrediente

1 foaie de foietaj
100 g sunca
100 g cascaval
1 ou
ketchup

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Se inde foaia (cumparata sau facuta) si se unge cu ketchup. Se tapeteaza cu felii de sunca si peste cu felii de cascaval. Se ruleaza si se taie felii. Se pun intr-o tava pe hartie de copt. Se bate oul si se ung crocantii cu el. Se pun la cuptor 15-20 minute pana devin aurii si crocante.


Se poate servi si cald si rece dar cald este minunat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Crocant cu Sunca si Cascaval" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
oua

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 10 %
499.99 lei
449.99 lei

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

veraem
•  06.08.2011 15:42:06

superba am ales-o ptr aperitivul ce o sa-l servesc la ziua papusei mele

mimmi
•  25.05.2010 15:56:54

O sa incerc si eu reteta ca arata bine!

chira
•  25.05.2010 15:21:00

Felicitari pt rètèta!chiar acum ma pun sa ii prègatesc sotului meu...sigur o sa ii placa!

prodan_oana
•  20.05.2010 12:56:40

foarte usor si interesant

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Crocant cu Sunca si Cascaval