Se bat ouale cu putin delikat, se toaca mararul si se adauga in oua si se pune cate putina faina pana iese o compozitie cremoasa cam ca o smantana mai groasa.
Eu am avut creveti cu codita, le-am scos codita, i-am condimentat.
Apoi se dau prin acest amestec de mai sus si se prajesc in ulei pe ambele parti. Se scot pe hartie absorbanta.
Se serveste cu o garnitura de cartofi nature, orez, sau legume sote.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii