Creveti Pane

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Creveti Pane

Ingrediente

  • 250 g creveti decorticati
  • 2 oua
  • faina
  • delikat
  • piper
  • ulei pentru prajit
  • cateva fire de marar

Mod de preparare

Se bat ouale cu putin delikat, se toaca mararul si se adauga in oua si se pune cate putina faina pana iese o compozitie cremoasa cam ca o smantana mai groasa.

Eu am avut creveti cu codita, le-am scos codita, i-am condimentat.

Apoi se dau prin acest amestec de mai sus si se prajesc in ulei pe ambele parti. Se scot pe hartie absorbanta.
Se serveste cu o garnitura de cartofi nature, orez, sau legume sote.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa