Se ia faina, boia dulce, piper sare si putin busuioc, se amesteca ingredientele dupa care se tavalesc crevetii. Intre timp se topeste untul in tigaie, cand este incinsa tigaia se dau la tigaie crevetii 2 min pe o parte si 2 pe cealalta, se scot si se pun pe servetele de hartie, sa absoarba grasimea.
Se mai adauga in tigaie putin unt si legumele taiate cubulete. Cand sunt calite legumele se adauga 100g ketchup sau bulion si 50 ml vin. Se adauga usturoiul taiat in sos, dupa care se presara patrunjelul verde.
Dupa ce este totul gata pe creveti se stropeste cu zeama lamaie.
Va dorim POFTA BUNA!
Se servesc calzi in compania unui vin alb.
Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorBun aparatul asta, face mancare singur!
Macare de praz cu masline la slow cooker Crock-PotCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii