Se ia faina, boia dulce, piper sare si putin busuioc, se amesteca ingredientele dupa care se tavalesc crevetii. Intre timp se topeste untul in tigaie, cand este incinsa tigaia se dau la tigaie crevetii 2 min pe o parte si 2 pe cealalta, se scot si se pun pe servetele de hartie, sa absoarba grasimea.
Se mai adauga in tigaie putin unt si legumele taiate cubulete. Cand sunt calite legumele se adauga 100g ketchup sau bulion si 50 ml vin. Se adauga usturoiul taiat in sos, dupa care se presara patrunjelul verde.
Dupa ce este totul gata pe creveti se stropeste cu zeama lamaie.
Va dorim POFTA BUNA!
Se servesc calzi in compania unui vin alb.
Prajitura cu crema de lamaie este o combinatie rafinata intre prospețimea citricelor și dulceața delicată a cremei...
Prajitura cu crema de lamaie - dulce-acrisoaraUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniIncearca reteta noastra de chec bicolor pufos, jumatate alb si jumatate cu cacao, acoperit cu o glazura fina de ciocolata. Un...
Chec bicolor pufos cu glazura de ciocolata – reteta usoara si delicioasa
Comentarii