Cremvusti si Carnaciori de Bere in Aluat

Postat pe: 27-09-2010
(2)

Ingrediente

Aluat
600 g faina
50 g zahar
20 g lapte
30 g drojdie proaspata
1 ou
200 ml apa rece
60 g unt
2 lingurite sare

Mod de preparare

Drojdia se lasa la crescut in putin lapte+putin zahar+putina faina langa foc. Se pune apoi peste faina, sare, oul, zaharul, laptele caldut, apa si la urma de adauga untul topit, putin cate putin, pana rezulta un aluat elastic. Se lasa la dospit 50 - 60 min, pana isi dubleaza volumul.

Se fierb cremvustii si carnaciorii, apoi se lasa la racit.

Se rup bucatele din aluat si se intinde o foaie si se taie ca si pt saratele si se impaturesc carnaciorii pe rand. Se ung cu ou si se presara susan.

Pt cremvusti am facut 2-3 modele. Se ung cu ou si se presara cascaval si se pun pe hartie de copt in cuptorul preincalzit si se lasa cca 20 min la 180 grade.


Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Cremvusti si Carnaciori de Bere in Aluat" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
oua
unt

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

adina_83
•  10.04.2009 22:56:32

Am si eu o reteta asemanatoare, dar a ta este mult mai buna!
Felicitari!

lucia_bp
•  08.04.2009 21:14:26

Foarte buni !

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Cremvusti si Carnaciori de Bere in Aluat