Taiam lamaile in doua pe lung, scobim miezul. Intr-un mixer varsam zeama de la lamai si jumatate din cantitatea de pulpa de fruct (decojita).
Curatam si taiam ceapa, o asezam peste lamai, scurgem apa de la ton si punem si tonul in mixer. Mixam totul pana devine o crema omogena. Amestecam rezultatul cu lingurita de maioneza, umplem lamaile si dam la frigider cam 2 ore.
Pofta buna!
Rasfoiam intr-o zi printre retetele de pe blog si am observat ca nu am foarte multe retete cu capsuni si asta datorita...
Prajitura cu branza si jeleu de capsuniInainte sa va dau reteta sa va spun cateva cuvinte despre desert. Aluatul este unul relativ simplu, este putin de lucru la...
Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilieReteta de prajitura Bounty. Prajitura Bounty cu blat umed de cacao, crema de cocos si glazura de ciocolata. Bounty cu cocos...
Prajitura Bounty
Comentarii