Într-un bol încăpător punem brânza si tonul (eu l-am pus cu tot cu ulei, dar dacă vreţi îl puteţi scurge de exces). Amestecăm şi dacă vi se pare compoziţia aspră putem adăuga smântână treptat.
Spălăm menta si tocăm mărunt câteva frunzuliţe. Le presăm uşor pentru a stimula secreţia uleiurilor volatile.
Le amestecăm în cremă.
Potrivim gustul cu sare şi servim cu pâine şi salată.
Servim cu pâine şi salată.
Cu această cremă putem umple roşioare, bărcuţe de ardei, torturi aperitiv, ouă etc.
Folosiţi doar frunzuliţe de mentă (nu şi tulpini) în funcţie de gust.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorSupa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparatCand eram mai mica ,bunica ne facea ,, pupi cu scoasa ,, asa li se spune la noi . Erau extrem de bune si gustoase , coapte in...
BranzoiciMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii