Într-un bol încăpător punem brânza si tonul (eu l-am pus cu tot cu ulei, dar dacă vreţi îl puteţi scurge de exces). Amestecăm şi dacă vi se pare compoziţia aspră putem adăuga smântână treptat.
Spălăm menta si tocăm mărunt câteva frunzuliţe. Le presăm uşor pentru a stimula secreţia uleiurilor volatile.
Le amestecăm în cremă.
Potrivim gustul cu sare şi servim cu pâine şi salată.
Servim cu pâine şi salată.
Cu această cremă putem umple roşioare, bărcuţe de ardei, torturi aperitiv, ouă etc.
Folosiţi doar frunzuliţe de mentă (nu şi tulpini) în funcţie de gust.
Din nou revin la genul de desert care mie imi place nespus de mult. Am combinat un aluat gustos cu gem de prune de casa si...
Tarta cu mere si gem de pruneCozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitReteta de turta dulce cu miere. Turta dulce cu miere reteta simpla si delicioasa. Turta dulce decoarata cu glazura regala....
Turta dulce cu miere
Comentarii