Creierul de vitel sau de porc se fierbe, se strecoara si se lasa la racit. Dupa ce s-a racit, se taie in felii care se asaza pe platoul de servit garnisit cu frunze de salata proaspata pe margine.
Separat se prepara maioneza potrivita cu sare, un strop de lamaie, mustar, marar sau patrunjel. La final se adauga smantana de buna calitate. Se toarna maioneza peste feliile de creier si se servesc imediat.
Pofta buna!
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii