Intai pregatim aluatul. Amestecam faina cu drojdia, iar apoi adaugam margarina, oul, iar, in final, lapte caldut astfel incat sa obtinem un aluat usor modelabil. Se lasa la crescut pana isi dubleaza volumul. Intre timp, ne ocupam de umplutura.
Ciupercile se taie si se calesc cu ceapa taiata cubulete. Dupa ce se raceste, se adauga un ou si pesmet sau paine, si amestecam compozitia pana devine omogena. Intindem aluatul pana ajunge la o grosime de o jumatate de cm, punem deasupra compozitia si rulam, exact ca la cozonacul obisnuit.
Asezam cozonacul in tava unsa si il lasam sa creasca aproximativ o jumatate de ora, dupa care se unge cu un ou batut si se da la cuptor pana e rumenit.
E un apreritiv delicios, care ramane pufos mult timp.
Dovleceii pane sunt un aperitiv delicios, perfect pentru orice masa. Preparati din felii subtiri de dovlecei, trecute prin...
Dovlecei pane - un aperitiv delicios La bogatia de legume gustoase este pacat sa nu faci o ciorba cu de toate. Daca mai pui si putina carnita de gust si mai...
Ciorba taraneasca de purcelO inghetata foarte buna!
Inghetata frantuzeasca de vanilieIncearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Comentarii