Intai pregatim aluatul. Amestecam faina cu drojdia, iar apoi adaugam margarina, oul, iar, in final, lapte caldut astfel incat sa obtinem un aluat usor modelabil. Se lasa la crescut pana isi dubleaza volumul. Intre timp, ne ocupam de umplutura.
Ciupercile se taie si se calesc cu ceapa taiata cubulete. Dupa ce se raceste, se adauga un ou si pesmet sau paine, si amestecam compozitia pana devine omogena. Intindem aluatul pana ajunge la o grosime de o jumatate de cm, punem deasupra compozitia si rulam, exact ca la cozonacul obisnuit.
Asezam cozonacul in tava unsa si il lasam sa creasca aproximativ o jumatate de ora, dupa care se unge cu un ou batut si se da la cuptor pana e rumenit.
E un apreritiv delicios, care ramane pufos mult timp.
Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptorReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaCu o cana de ceai dimineata sau cu o cana de cafea, aceste miniprajiturele sunt cel mai bun mic dejun pentru mine. Iar faptul...
Muffins cu visineMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii