Aluatul :
Trebuie sa va spun ca mi-au iesit 40 bucati.
Intr-un vas, punem faina si restul ingredientelor, mai putin apa. Incepem sa omogenizam si adaugam treptat apa, pana cand avem un aluat omogen si maleabil.
Il punem la frigider pentru aproximativ 1 ora, in folie de plastic.
Umplutura:
Ceapa o taiem solzisori si o calim in ulei. Scurgem excesul de ulei si punem ceapa peste vinetele tocate si scurse.
Razuim cascavalul si il lasam, deocamdata deoparte.
Ouale le separam : galbenusurile le batem cu o furculita impreuna cu sare si piper, albusurile deocamdata le lasam deoparte la temperatura camerei.
Amestecam vinetele cu ceapa, ¾ parti din cascaval si galbenusurile si gustam sa vedem daca sunt potrivite de sare si piper.
Din aluat, intindem o foaie cam de 0.5 cm grosime si decupam cercuri cu un pahar. Asezam cercurile in formele de tarta sau briose.
Acum e momentul sa batem albusurile spuma tare si sa le incorporam prin rasturnare, in vinete.
Umplem cosuletele cu vinete si dam totul la cuptorul incins la 180 grade C, pentru 20 minute.
Scoatem din cuptor si presaram deasupra fiecarui cosulet putin cascaval razuit (din cel ramas ), punem din nou la cuptor si mai lasam 10 minute.
Reteta simpla si delicioasa de batoane de mozzarella pane, crocante la exterior si cu branza topita la interior. Ingrediente,...
Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioaseTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaSalata asortata de iarna este o muratura pe care o pregatesc in fiecare an, deoarece se insoteste foarte bine cu fripturi,...
Salata asortata de iarna - o muratura delicioasaGogoșarii și conopida la oțet sunt apreciati pentru gustul lor bogat si acrisor, care poate fi savurat atat ca o gustare...
Gogosari si conopida la otet - insoteste minunat preparate calde si reciCu ingredientele pe care le aveam în casă m-am gândit să fac un chec aperitiv și m-am inspirat dintr-o...
Aperitiv chec sarat, cu sunca si telemeaAm facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii