Cornuri cu Umpluturi de Primavara

Postat pe: 18-04-2012
(0)

Ingrediente

aluat foietaj
Umpluturi:
1 2 felii de somon
1/2 legatura de marar
2 lingurite de smantana
piper
2 1 morcov ras
o manuta de ciuperci negre chinezesti
o ceapa verde
1/2 legatura de marar
2 lingurite pline de sos de soia
4 lingurite pline de sweet chili sos
3 3 felii de jambon
1 lingurita plina de mustar
2 lingurite de smantana groasa
5 bucati de sparanghel alb sau verde taiat
sare, piper
1/2 legatura de patrunjel
4 1 rosioara coapta si dulce
3 linguri de branza de vaci
1/2 legatura de marar
1 ceapa verde
sare, piper

Mod de preparare

Aluatul: Puteti cumpara din comert sau il puteti prepara astfel: 250g de faina, 125ml de apa, 5 g de sare, 200g de unt. Faina o punem intr-un vas, facem in mijloc o gropita adaugam sarea si apa. Amestecam pana formam un aluat pe care il vom pune intr-un film alimentar la frigider cam 30 de minute.

Scoatem de la frigider intindem putin, insistand mai mult pe margini, asezam untul si cu ajutorul ruloului de patiserie incorporam untul prin intinderea foii din aluat. Pliem foaia si intindem din nou. Repetam cam de 4 ori.

Dupa ultima intindere, asezam aluatul in film alimentar si dam la frigider cam 30 de minute. Dupa cele 30 de minute aluatul va fi din nou intins si impaturit, lasat iar la odihna timp de cel putin 30 de minute. Aceasta actiune trebuie repetata de cel putin 10 ori pentru un aluat perfect foetat.

Dupa lucrarea aluatului vom intinde o foaie subtire in forma de cerc si vom taia in triunghiuri. Garnisim cu umplutura dorita. Ungem cu putin ulei cornurile si dam la 180°c pana se rumenesc.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Cornuri cu Umpluturi de Primavara" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Cornuri cu Umpluturi de Primavara