Ingrediente
● aluat foietaj |
● Umpluturi: |
● 1 2 felii de somon |
● 1/2 legatura de marar |
● 2 lingurite de smantana |
● piper |
● 2 1 morcov ras |
● o manuta de ciuperci negre chinezesti |
● o ceapa verde |
● 1/2 legatura de marar |
● 2 lingurite pline de sos de soia |
● 4 lingurite pline de sweet chili sos |
● 3 3 felii de jambon |
● 1 lingurita plina de mustar |
● 2 lingurite de smantana groasa |
● 5 bucati de sparanghel alb sau verde taiat |
● sare, piper |
● 1/2 legatura de patrunjel |
● 4 1 rosioara coapta si dulce |
● 3 linguri de branza de vaci |
● 1/2 legatura de marar |
● 1 ceapa verde |
● sare, piper |
Mod de preparare
Aluatul: Puteti cumpara din comert sau il puteti prepara astfel: 250g de faina, 125ml de apa, 5 g de sare, 200g de unt. Faina o punem intr-un vas, facem in mijloc o gropita adaugam sarea si apa. Amestecam pana formam un aluat pe care il vom pune intr-un film alimentar la frigider cam 30 de minute.
Scoatem de la frigider intindem putin, insistand mai mult pe margini, asezam untul si cu ajutorul ruloului de patiserie incorporam untul prin intinderea foii din aluat. Pliem foaia si intindem din nou. Repetam cam de 4 ori.
Dupa ultima intindere, asezam aluatul in film alimentar si dam la frigider cam 30 de minute. Dupa cele 30 de minute aluatul va fi din nou intins si impaturit, lasat iar la odihna timp de cel putin 30 de minute. Aceasta actiune trebuie repetata de cel putin 10 ori pentru un aluat perfect foetat.
Dupa lucrarea aluatului vom intinde o foaie subtire in forma de cerc si vom taia in triunghiuri. Garnisim cu umplutura dorita. Ungem cu putin ulei cornurile si dam la 180°c pana se rumenesc.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Cornuri cu Umpluturi de Primavara" nu uita sa ii faci un review.
Scoatem de la frigider intindem putin, insistand mai mult pe margini, asezam untul si cu ajutorul ruloului de patiserie incorporam untul prin intinderea foii din aluat. Pliem foaia si intindem din nou. Repetam cam de 4 ori.
Dupa ultima intindere, asezam aluatul in film alimentar si dam la frigider cam 30 de minute. Dupa cele 30 de minute aluatul va fi din nou intins si impaturit, lasat iar la odihna timp de cel putin 30 de minute. Aceasta actiune trebuie repetata de cel putin 10 ori pentru un aluat perfect foetat.
Dupa lucrarea aluatului vom intinde o foaie subtire in forma de cerc si vom taia in triunghiuri. Garnisim cu umplutura dorita. Ungem cu putin ulei cornurile si dam la 180°c pana se rumenesc.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Cornuri cu Umpluturi de Primavara" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Friptura de miel insotita de sparanghel copt
Cartofi boieresti
Salata de pui cu legume si iaurt
Tarta cu aluat fraged si umplutura de mere
Iepurasi de pasca cu prune uscate si rodie
Ciorba de miel cu leurda
Ciorba de miel cu tarhon
Cozonac unguresc
Clatite cu branza si jambon
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Ciorba de miel cu leurda
Concurs - Reteta Lunii / Autor: ladydi
-
Iepurasi de pasca cu prune uscate si rodie
Concurs - Reteta Lunii / Autor: ladydi
-
Tarta cu aluat fraged si umplutura de mere
Retete Ilustrate - Dulciuri / Autor: laura_n
-
Salata de pui cu legume si iaurt
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: laura_n
-
Cartofi boieresti
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: laura_n
-
Friptura de miel insotita de sparanghel copt
Concurs - Reteta Lunii / Autor: ladydi