Cornuri cu Ciuperci

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr ciuperci proaspete
  • o legatura marar
  • 2 linguri unt
  • sare si piper
  • 2 oua
  • 5-6 cornuri de paine
  • o lingura faina
  • cascaval 200 gr

Mod de preparare

Se spala si se taie ciupercile felii, se calesc in unt cu un praf de sare si piper, se scad bine pe foc si se dau la racit. Se amesteca apoi cu oul batut si putina faina, se pune verdeata tocata si se umplu cornurile scobite de miez, cu umplutura de ciuperci. Radem cascaval peste cornuri si le coacem la cuptor 20 minute in tava unsa cu unt. pofta buna!
Se servesc calde sau reci cu salate de sezon.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Prajitura cu foi si gem de prune
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Intr-un vas, se pun untura moale, zaharul, oul si laptele. Se amesteca bine cu ajutorul unui mixer, apoi se adauga faina...

Prajitura cu foi si gem de prune
Savarine cu frisca
Dulciuri

Savarine cu frisca

Se separă galbenusurile de albusuri. Peste gălbenușuri se pune cu un praf de sare. Sarea va intensifica culoarea lor....

Savarine cu frisca
Prajitura Tosca
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca are o combinație de texturi ce te cuceresc atât vizual cât și ca gust. Blatul din albușuri cu mac și...

Prajitura Tosca
Cele mai apreciate rețete
Salata olteneasca - Csalamale
1
Romania

Salata olteneasca - Csalamale

Salata olteneasca - Csalamale
Sos Napoletan, Conservat Pentru Iarna
2
Romania

Sos Napoletan, Conservat Pentru Iarna

Sos Napoletan, Conservat Pentru Iarna
Prajitura Tosca
3
Dulciuri

Prajitura Tosca

Prajitura Tosca
Prajitura Schneider
4
Romania

Prajitura Schneider

Prajitura Schneider
Fursecuri cu Crema de Zahar Ars
5
Romania

Fursecuri cu Crema de Zahar Ars

Fursecuri cu Crema de Zahar Ars