Coaste cu Aripioare

Postat pe: 07-08-2011
(1)

Ingrediente

35 kg coaste de porc
taiate
Marinare (4-8h) :
2 portocale
2 linguri de miere
1 lingura suc de lamaie
1 lingura sos Worcestershire
1 lingurita sos de soia
Sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Taiati coastele in portii. Preparati marinata: folosind cele mai mici orificii ale razatoarei, radeti coaja de la o portocala, apoi puneti-o in sosiera. Stoarceti ambele portocale si adaugati sucul in sosiera, alaturi de miere, sucul de lamaie, sosul Worcestershire si sosul de soia.

Lasati sa se incalzeasca pana aproape de punctul de fierbere, la foc mediu. Amestecati ocazional si lasati sosul la foc aproximativ 10 min. Luati-l de pe foc si lasati-l sa se raceasca bine.

Turnati marinata peste coaste, acoperiti si puneti la frigider cel putin 4 ore.
Puneti polita in bolul de sticla al cuptorului. Reglati temperatura cuptorului la 200 grade c.

Scurgeti marinata de pe coaste si puneti-o deoparte pentru a o folosi la stropitul coastelor.. Puneti coastele direct pe polita si gatiti 10 minute. Reduceti temperatura la 180 grade c si lasati-le timp de inca 10-15 min.

Stropiti-le la fiecare 5 min cu marinata pastrata.
- cuptor cu convectie, cu sau fara halogen

(sursa: Iuliajewel)
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Coaste cu Aripioare" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

sovis44
•  11.08.2011 08:16:21

Imi plac titlul si ingredientele (cantitatea de coaste). Bestial!!!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Coaste cu Aripioare