Se amesteca faina cu un ou, se adauga 2 linguri de ulei, un praf de sare apoi se amesteca cu apa pana devine un aluat omogen numai bun pentru clatite.
Se fierb ficateii sau se prajesc .... depinde de gustul fiecaruia, se taie ceapa julien.
Se fac 2 clatite mai groase un pic fata de cele normale .... aprox. 0.5 cm grosime .... pe o parte se pun cativa ficatei tocati foarte putin ... se adauga putina ceapa, ketchup dupa gust (dulce sau picant) apoi se infasoara dupa care se unge cu ou, apoi se pun la cuptor la foc mediu timp de 10-15 minute.
Se servesc calde cu pilaf de orez sau salata verde.
Pofta buna!!!!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii