Ciupercute Umplute - Pane

Postat pe: 15-11-2010
(3)

Ingrediente

16 ciupercute egale ca marime
2 - 3 felii subtiri de sunca
2 felii de cascaval afumat
8 buc arpagic sau ceapa marunta
1 ou
1 lingura faina
Pesmet
Ulei pt prajit

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
O idee pentru "bites size", "finger food", imbucatura, dumicat etc.

Cumparati ciupercute cam de aceeasi marime, curate si proaspete. Nu este indicat a spala ciupercile - daca e nevoie le puteti decoji, dar in nici un caz spala - lamelele ciupercii retin apa si nu se mai pot praji/sota, ci... fierbe!

Scoateti coditele (le puteti folosi la alta reteta - nu le aruncati) si umpleti palarioarele cu: sunca maruntita, cascaval tot foarte marunt taiata si ce credeti voi ca ar mai merita ciupercile astea. Eu am pus doar atata - intr-o palarioara umplutura si in cealalta o jumatate de arpagic.

Dupa ce le-ati umplut, puneti doua cate doua palarioare una peste alta, fixati-le cu o scobitoare si treceti-le prin faina frecata cu ou (o lingura de faina pentru un ou) si pesmet.

Frigeti-le la foc potrivit, intorcandu-le pe toate partile ca sa obtineti o frumoasa rumeneala.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciupercute Umplute - Pane" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

mamy
•  24.11.2012 14:41:31

arata superrrrrr abia astept sa le prepar de Craciun !mersiiiiiiii

elenaly
•  04.12.2011 12:56:17

Abia astept sa le fac, ms

elena.elena
•  22.12.2010 09:46:07

Ah ce bine ca le-am gasit, sunt pe lista de Craciun! Mersi Iuliana!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciupercute Umplute - Pane