Ingrediente
● 16 ciupercute egale ca marime |
● 2 - 3 felii subtiri de sunca |
● 2 felii de cascaval afumat |
● 8 buc arpagic sau ceapa marunta |
● 1 ou |
● 1 lingura faina |
● Pesmet |
● Ulei pt prajit |
Mod de preparare

PREGĂTIRE
1h
O idee pentru "bites size", "finger food", imbucatura, dumicat etc.
Cumparati ciupercute cam de aceeasi marime, curate si proaspete. Nu este indicat a spala ciupercile - daca e nevoie le puteti decoji, dar in nici un caz spala - lamelele ciupercii retin apa si nu se mai pot praji/sota, ci... fierbe!
Scoateti coditele (le puteti folosi la alta reteta - nu le aruncati) si umpleti palarioarele cu: sunca maruntita, cascaval tot foarte marunt taiata si ce credeti voi ca ar mai merita ciupercile astea. Eu am pus doar atata - intr-o palarioara umplutura si in cealalta o jumatate de arpagic.
Dupa ce le-ati umplut, puneti doua cate doua palarioare una peste alta, fixati-le cu o scobitoare si treceti-le prin faina frecata cu ou (o lingura de faina pentru un ou) si pesmet.
Frigeti-le la foc potrivit, intorcandu-le pe toate partile ca sa obtineti o frumoasa rumeneala.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Ciupercute Umplute - Pane" nu uita sa ii faci un review.
Cumparati ciupercute cam de aceeasi marime, curate si proaspete. Nu este indicat a spala ciupercile - daca e nevoie le puteti decoji, dar in nici un caz spala - lamelele ciupercii retin apa si nu se mai pot praji/sota, ci... fierbe!
Scoateti coditele (le puteti folosi la alta reteta - nu le aruncati) si umpleti palarioarele cu: sunca maruntita, cascaval tot foarte marunt taiata si ce credeti voi ca ar mai merita ciupercile astea. Eu am pus doar atata - intr-o palarioara umplutura si in cealalta o jumatate de arpagic.
Dupa ce le-ati umplut, puneti doua cate doua palarioare una peste alta, fixati-le cu o scobitoare si treceti-le prin faina frecata cu ou (o lingura de faina pentru un ou) si pesmet.
Frigeti-le la foc potrivit, intorcandu-le pe toate partile ca sa obtineti o frumoasa rumeneala.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Ciupercute Umplute - Pane" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
elena.elena
• 22.12.2010 09:46:07
Ah ce bine ca le-am gasit, sunt pe lista de Craciun! Mersi Iuliana!
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany
• 24.11.2012 14:41:31
arata superrrrrr abia astept sa le prepar de Craciun !mersiiiiiiii