Ciupercute umplute cu mazare, mozzarella si oua de prepelita

Postat pe: 11-04-2017
(0)

Ingrediente

Ingrediente:
6-8 ciuperci mari Champignon
ulei de masline
un praf de sare
200 g mazare fina boabe
1 ardei rosu
1 ceapa
1 lingurita de legume deshidratate
un praf de amestec de plante aromatizate de la Provence
100 g mozzarella
6-8 oua proaspete de prepelita

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

50min
Timp gatire

GĂTIRE

30min
Numar portii

PORȚII

4 portii
Ciupercile curatate de pielita si picioruse, se asaza intr-o tava tapetata cu hartie pentru copt, se sareaza si se ung cu un pic de ulei de masline, se dau la cuptor, cca. 10 minute.
Intre timp, fierbem mazarea cu un praf de sare, apoi o scurgem bine. Se incinge un pic de ulei si se caleste un pic ceapa taiata marunt, piciorusele de ciupercuta si ardeiul taiat marunt, se sareaza si se condimenteaza, se adauga si legumele deshidratate si se lasa pana scade tot sucul lasat.
Se scot din cuptor ciupercile si, cu ajutorul unui servetel, absorbim tot sucul lasat de ele, apoi cu o lingura, punem umplutura de mazare, deasupra mozzarella rasa si cate un ou de prepelita, apoi se dau la cuptor, pana ce se leaga bine ousoarele. Se pot consuma calde sau reci, ca si aperitive sau garnituri, indiferent cum, sunt senzational de delicioase!!
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ciupercute umplute cu mazare, mozzarella si oua de prepelita" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ciupercute umplute cu mazare, mozzarella si oua de prepelita