Ciupercile curatate de pielita si picioruse, se asaza intr-o tava tapetata cu hartie pentru copt, se sareaza si se ung cu un pic de ulei de masline, se dau la cuptor, cca. 10 minute.
Intre timp, fierbem mazarea cu un praf de sare, apoi o scurgem bine. Se incinge un pic de ulei si se caleste un pic ceapa taiata marunt, piciorusele de ciupercuta si ardeiul taiat marunt, se sareaza si se condimenteaza, se adauga si legumele deshidratate si se lasa pana scade tot sucul lasat.
Se scot din cuptor ciupercile si, cu ajutorul unui servetel, absorbim tot sucul lasat de ele, apoi cu o lingura, punem umplutura de mazare, deasupra mozzarella rasa si cate un ou de prepelita, apoi se dau la cuptor, pana ce se leaga bine ousoarele. Se pot consuma calde sau reci, ca si aperitive sau garnituri, indiferent cum, sunt senzational de delicioase!!
Pofta buna!
Pasca delicioasa fara aluat cu glazura si decoratiuni de ciocolata, va invit la un minunat desert pascal! Bunatati de Paste
Desert pasca cu branza si glazura de ciocolataInainte sa va dau reteta sa va spun cateva cuvinte despre desert. Aluatul este unul relativ simplu, este putin de lucru la...
Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilieReteta de prajitura Bounty. Prajitura Bounty cu blat umed de cacao, crema de cocos si glazura de ciocolata. Bounty cu cocos...
Prajitura Bounty
Comentarii