Ciupercile curatate de pielita si picioruse, se asaza intr-o tava tapetata cu hartie pentru copt, se sareaza si se ung cu un pic de ulei de masline, se dau la cuptor, cca. 10 minute.
Intre timp, fierbem mazarea cu un praf de sare, apoi o scurgem bine. Se incinge un pic de ulei si se caleste un pic ceapa taiata marunt, piciorusele de ciupercuta si ardeiul taiat marunt, se sareaza si se condimenteaza, se adauga si legumele deshidratate si se lasa pana scade tot sucul lasat.
Se scot din cuptor ciupercile si, cu ajutorul unui servetel, absorbim tot sucul lasat de ele, apoi cu o lingura, punem umplutura de mazare, deasupra mozzarella rasa si cate un ou de prepelita, apoi se dau la cuptor, pana ce se leaga bine ousoarele. Se pot consuma calde sau reci, ca si aperitive sau garnituri, indiferent cum, sunt senzational de delicioase!!
Pofta buna!
Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaSocată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii