Ciupercile dupa ce au fost curatate si spalate li se inlatura coditele. Ceapa se taie marunt si se pune la calit in ulei pana se inmoaie. Se adauga coditele de la ciuperci si acestea tocate marunt apoi morcovul, telina si pastarnacul rase prin razatoarea de lamaie.
Se condimenteaza cu piper se adauga o lg de concentrat de legume si se tine pe foc pana ce toate legumele s-au inmuiat. Oprim flacara si adaugam o lingura plina de cascaval ras si patrunjel. Fiecare ciupercuta se umple cu aceasta compozitie se aseaza in tava cu putina apa si se da la cuptor pentru 20min.
Cand sunt aproape gata se adauga la fiecare cascaval ras si se mai baga la cuptor pentru 5 min.
Se pot servi ca atare sau ca garnitura la alt preparat
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii