Spalam ciupercile, le scoatem cozile si le punem pe un platou cu gura in jos pentru a se scurge de apa.
Ceapa o curatam, o tocam marunt, morcovul il decojim si il facem cubulete.
Rosiile cherry le taiem in sferturi iar cele decojite le tocam.
Intr-o tigaie punem uleiul, ceapa, morcovul si rosiile cherry, le inabusim 2-3 minute.
Maruntim si cateva codite si le adaugam.
Punem 3/4 de cana de apa, lasam sa scada la foc potrivit.
Cand a scazut pe jumatate, punem rosiile decojite si sosul de legume.
Dupa ce a scazut bine lichidul, tragem tigaia de pe foc, presaram sare si piper.
Bucatile de hering le scurgem de ulei, le tamponam cu niste servetele si le taiem bucatele.
Punem pestele peste legumele scazute, dar si patrunjelul verde tocat.
Asezam ciupercile intr-o tava tapetata cu hartie de copt, le umplem.
Presaram ierburi de provence si turnam putina apa in tava.
Bagam ciupercile in cuptorul incins, la o temperatura potrivita pentru 40-50 de minute.
Cand sunt gata, le scoatem din cuptor, le asezam pe un platou si servim!
Pofta buna!
PS: Daca nu le faceti pentru zilele in care este post si dezlegare la peste, puteti adauga si un ou in umplutura!
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorAm incercat o noua reteta de zacusca ,,fara ardei". A reusit foarte bine, aroma intensa de toamna, gust spectaculos de...
Zacusca cu vinete, gogosari si kapiaCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii